ZandZeeBar
Terschelling

Feesten & bruiloften

Trouwen op Terschelling is voor vele een droom. Het prachtige strand, de mooiste zonsondergang en ook nog de meeste zondagen per jaar, dé ingrediënten voor een perfecte bruiloft. Bij de ZandZeeBar maken we graag deel uit van jullie dag door alles tot in de puntjes te verzorgen en met jullie mee te denken.

De mogelijkheden

Bij ons is the sky the limit. We denken graag out of the box om samen tot de perfecte dag te komen. Willen jullie de hele dag bij ons vertoeven met een trouwambtenaar op het strand of vieren jullie liever alleen het feest op ons voorterras terwijl de zon in de zee zakt? Het kan allemaal. Onze eventplanner maakt graag een offerte op maat op basis van al jullie wensen.

De trouwerij

Er is niets romantischer dan trouwen met je voetjes in het zand met het geluid van de golven op de achtergrond. Ook hiervoor zijn tal van mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een van onze terrassen afhuren of in een prieeltje naast de duinopgang het ja woord aan elkaar geven.

Tijdens het diner

Het diner is een niet te missen onderdeel van een mooie bruiloft. Terwijl jullie de glazen klinken serveren wij bijvoorbeeld de mooiste shared dinning plates of stoken we de BBQ voor jullie op. Natuurlijk houden we hierbij rekening met vegetarische opties, allergieën of andere dieetwensen.

Voor het feest

Om de dag af te sluiten willen jullie natuurlijk met de voetjes van de vloer onder het genot van een alcoholische versnapering met de lekkerste deuntjes op de achtergrond. Tijdens het feest kunnen wij lekkere hapjes serveren om de avond compleet te maken. Het feest kan bij ons tot wel 2.00 uur doorgaan.

Over de aankleding

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder mooie decoratie. Waarschijnlijk hebben jullie zelf ideeën over hoe de dag aangekleed dient te worden. Ook hierin denken we natuurlijk graag met jullie mee. Het zelf meenemen van de aankleding is mogelijk maar dit kunnen jullie ook aan ons overlaten. Ook hiervoor geldt: the sty is the limit.

Ook voor overnachtingen

Hoe leuk is het om jullie gasten een overnachting aan te bieden. In ons boutique Hotel in Midsland bieden we jullie graag arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een champagne ontbijt in bloementuin of voor iedere gast ontbijt op bed. Ook het vervoer naar het hotel kan na het feest worden gefaciliteerd.

Het kan ook anders

Natuurlijk is dit slechts een begin. Hebben jullie al een beeld in je hoofd van hoe de bruiloft eruit moet komen te zien of hebben jullie juist geen idee? Geen enkel probleem. Door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen kunnen we met jullie meedenken om er samen een fantastische dag van te maken.

We horen graag van jullie

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden, willen jullie extra informatie of ontvangen jullie graag een offerte? Onze eventplanner is voor jullie beschikbaar. Neem contact op per mail op bruiloftenenfeesten@dezandzeebar.nl, bel naar 0622811191 of vul het contactformulier in.